Nachtegaal's

KookmeesterZ

Eten en Drinken sinds 1914

Bekijk het MenuReserveren

Ons verhaal

Welkom bij De Nachtegaal

Bij ons kunt u ouderwets gezellig tafelen. Of het nu om een zakelijke lunch gaat of à la Carte eten, bij ons kan dit allemaal in ons sfeervolle Restaurant. Ook voor al uw feesten leveren wij maatwerk afgestemd op uw persoonlijke wensen en verwachtingen.
Er zijn ook diverse arrangementen, zakelijk en particulier, inclusief diner of high tea mogelijk.

Op ons grandioze terras kunt u genieten van het buitengebied in de bosrijke omgeving van onze mooie gemeente Haaksbergen, waar wij het beginpunt zijn van wandel- en fiets routes. Ook onze speeltuin is vertier voor groot en klein, aangelegd op een auto vrij terrein met zicht op het sfeervolle terras. Ouderwets gezellig in het groene hart van Beckum/Haaksbergen

Wij serveren alle gerechten op verzoek ook geheel GLUTENVRIJ. Laat ons bij het reserveren uw wensen weten en wij zorgen dat u van een zorgeloze en glutenvrije maaltijd kunt genieten.

restaurant in Haaksbergen
Restaurant de Nachtegaal terras

Een greep uit ons menu

Verse Ingrediënten, Smakelijke maaltijden

Heeft u een speciaal dieet, u mag geen gluten of weinig suiker? Onze koks doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Een seintje van u tijdens het reserveren en de voorbereidingen beginnen. Uiteraard hebben wij ook diverse vegetarische gerechten.

Het team van Grand Restaurant de Nachtegaal wenst u alvast…. eet smakelijk !

Ervaringen van onze gasten

Wat onze gasten schrijven

restaurant in Haaksbergen en Beckum De Nachtegaal

“Super”

“Een boeren daghap van €9,75 dat zeer goed is en ruim voldoende. Ook mag je dan gebruik maken van een saladebar, waar genoeg in ligt.”

restaurant in Haaksbergen en Beckum De Nachtegaal

“High Tea”

“Geweldig !!! Voor de derde keer geweest, weer een heerlijke verzorgde High tea gehad. Het meeste is zelfgemaakt, en dat maakt deze high tea net iets beter als alle anderen waar ik ben geweest. We komen zeker weer”

restaurant in Haaksbergen en Beckum De Nachtegaal

“Lekker gegeten”

“Leuke ontvangst je kunt uit verschillende kaarten eten kiezen . Zo is er een grote daghappenkaart van 9 euro 75 en kun je kiezen uit 20 verschillende schotels . Dit hadden we dit jaar al een paar keer gedaan en het was uit de kunst. Nu hebben we gekozen voor het jaarmenu 3 gangen voor 2 personen voor 39.95 .Je kunt kiezen uit verschillende voor-hoofd gerechten en deserts .Het eten was echt geweldig lekker we hebben genoten en na de maaltijd kreeg je koffie of thee .Het personeel was zeer vriendelijk en opmerkzaam . wij komen hier zeker terug een aanrader.”

Openingstijden

MA – DI
Gesloten, wel telefonisch bereikbaar

 

WO-ZO
Vanaf 12:00 maar andere tijden bespreekbaar

 

Bel ons om te reserveren

Grand-Restaurant De Nachtegaal

Hengelosestraat 83
7482 AB Beckum/Haaksbergen
074 - 3676227

© 2024 Grand-Restaurant De Nachtegaal | Website gemaakt door Care-align Webdesign